No menu items!
More

    Cum arată Dacia Duster Pick-Up și unde se produce (galerie foto)

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Arată foarte bine finisajele pentru un model pick-up, dar este în primul rând un autovehicul util, așa cum și-l doresc cei care au nevoie de așa ceva. Deși se produce în România, nu este un model care iese pe porțile Uzinei Dacia din Mioveni.

    Dacia Group Renault nu produce această variantă de caroserie, ceea ce înseamnă că la bază vorbim despre caroseria SUV clasică trecută printr-un amplu proces de modificare.

    Interesant este că există un număr impresionant de solicitări, ceea ce înseamnă că varianta pick up are mare căutare în România.

    Firma care se ocupă de această modificare complexă este din Câmpulung, județul Argeș. Romturingia nu se ocupă doar cu transformarea Dacia Duster într-o camionetă. Compania lucrează la mai multe proiecte și recent a prezentat și accesoriile de camping pentru Dacia Jogger.

    Romturingia a fost înființată în anul 1994, în orașul Câmpulung Mușcel și are ca principal obiect de activitate producția de caroserii pentru autovehicule, vehicule blindate, vehicole speciale pentru transportul combustibilului, încărcături ADR, vehicule cu destinații speciale, remorci de toate tipurile și, de asemenea, producția și instalarea suprastructurilor pentru Renault, Dacia, Nissan, Mitsubishi, Toyota Ford, Mazda și Tata.

    Așadar, o experiență de 29 de ani, bazată în mare măsură și pe ceea ce însemna cândva tradiția Aro, specifică locului, are acum ca rezultat produsul pentru oamenii activi, care au astfel de nevoi.

    În privința Daciei Duster Pick Up, firma care face modificările specifice modelului nu publică prețurile pe site, acestea putând fi solicitate printr-o cerere de ofertă, în funcție și de preferințele potențialilor clienți.

    Numărul mare de solicitări va face ca în curând să vedem multe astfel de exemplare pe șoselele din țară, posibil și la export.

    Citește și ”Cum arată Dacia Duster 3, modelul așteptat să fie lansat peste un an”

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro