No menu items!
More

  Primul accident cu un BMW nou al Poliției Române. Mașina este daună totală

  Publicat pe:

  Emisiunile iCars

  Dezechilibrele sistemelor de frânare
  Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

  Accidentul cu trei autovehicule s-a produs luni dimineața, pe strada Teodor Mihali și Cluj Napoca. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri, una dintre mașini fiind răsturnată.

  Conform ISU Cluj, ”la fața locului s-au deplasat trei autospeciale cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ.

  Echipajele operative au găsit trei autoturisme avariate, dintre care unul răsturnat pe plafon, și ocupanții ieșiți din acestea.

  Șase persoane au fost consultate de către echipajele SMURD și SAJ, dintre care un bărbat a fost transportat la spital. La prima evaluare acesta prezentat afecțiuni ușoare.

  Pompierii au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor bateriilor, precum și alte măsuri privind siguranța persoanelor implicate în accident.”

  Polițiștii efectuează cercetări, însă până în jurul orei 10.30 nu comunicaseră public datele preliminare ale anchetei, nefiind foarte clare împrejurările și dinamica accidentului.

  Cert este că unul dintre BMW-urile pe care Poliția Rutieră din Cluj le-a primit de doar o săptămână este acum daună totală, mașinile fiind însă asigurate.

  Citește și ”Cum arată, ce dotări au și cum se conduc noile BMW seria 3 intrate în dotarea Poliției Prahova”

  foto ISU CJ – Mihai Bacalu

  Abonează-te la newsletter-ul nostru

  Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

  Nou pe iCars.ro