No menu items!
More

    Cum îți poți verifica ”la sânge” mașina prin Registrul Auto Român. Programul RAR eXpert a fost lansat la reprezentanța Grivița

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Una este o verificare online, prin programe care nu de puține ori dau rateuri în privința acurateții informațiilor și alta este o verificare minuțioasă, care va consulta atât bazele de date, dar va presupune și o inspecție tehnică a mașinii. Registrul Auto Român a lansat programul RAR eXpert.

    O verificare completă RAR eXpert durează aproximativ două ore, dar vă oferă garanția că autovehiculului pe care intenționați să-l cumpărați i-au fost inspectate elementele de identificare și starea tehnică, dar și că a trecut printr-o analiză OBD.

    Astfel, se poate determina dacă vehiculul are identitatea reală, dacă a fost supus unor reparații neconforme la structura de rezistență sau dacă prezintă eventuale intervenții asupra indicatorului de kilometraj.

    În materialul video de la final, vă arătăm modul în care decurge o verificare RAR eXpert, de la programare la obținerea concluziilor despre mașină. În plus, câteva dintre tehnicile pe care inginerii RAR le folosesc în timpul inspecției.

    Dacă vreți să aflați starea reală a vehiculului pe care intenționați să-l cumpărați, o programare pentru pachetul RAR eXpert, oferit la RAR Grivița, poate fi făcută AICI.

    De menționat că, momentan, programul se derulează doar la RAR Grivița, urmând să fie extins la toate reprezentanțele din țară.

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro