No menu items!
More

    Ce înseamnă detailing auto? Poate fi ridicat la rang de artă?

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Pasionați de mașini și atenți la fiecare detaliu, tehnic sau estetic, am căutat cele mai bune soluții pentru a vi le aduce, pentru a avea de unde alege în funcție de pretenții și posibilități.

    De multe ori vă propunem soluții care să vă protejeze bugetul personal, dar și pentru că știm că mulți sunteți pasionați și preocupați să rezolvați singuri diverse probleme ale mașinilor. Cu toate acestea, dăm întotdeauna întâietate profesioniștilor, care știu mult mai bine cum se face și cu ce se face treaba.

    Detailingul auto este un domeniu complex. Știm că mulți în privesc ca pe ceva în plus față de ceea ce face o spălătorie auto, dar vă asigurăm că este mult mai mult decât atât, cu o condiție: să fie făcut de profesioniști.

    Portofoliul și realizările cu adevărat spectaculoase ne-au atras atenția asupra echipei de la DeLuxeDetailing Ploiești, un atelier care ne-a convins că poate ridica detailingul auto la rang de artă. Este o bună ocazie de a-l cunoaște pe Răzvan Alexandru Șerban, ploieșteanul care a înțeles perfect cum să îmbine pasiunea cu profesionalismul și investiția în calitate.

    În ediția de astăzi a vlogului nostru vom afla câteva ponturi despre detailingul interior, urmând ca pe viitor să vorbim despre protecția ceramică a caroseriei și multe alte finețuri din domeniu, despre care vă spunem de pe acum că sunt realmente spectaculoase.

    Vizionare plăcută și mai ales utilă!

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro