No menu items!
More

    Prins drogat la volan, un livrator de mâncare i-a cerut polițistului să-l ducă la destinație, pentru că… ”se răcește mâncarea”

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    S-a întâmplat în Capitală, duminică, 23 ianuarie 2022, la un control tematic al polițiștilor. Acțiunea de amploare a polițiștilor Brigăzii Rutiere din Bucureşti, de noaptea trecută, s-a lăsat cu 61 de amenzi, în valoare totală de peste 30.000 de lei, și cu 11 permise de conducere reținute.

    Au fost identificați șoferi fără permis, aflați sub influența alcoolului, dar și sub influența drogurilor. Din ultima categorie face parte și un tânăr, angajat să livreze mâncare, care se afla sub efectul consumului de canabis.

    Bărbatul de 32 de ani conducea un autovehicul pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei și a fost tras pe dreapta de polițiști pentru un control de rutină. În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest s-a stabilit faptul că acesta a consumat canabis.

    Șoferul a fost condus apoi la sediul Institutului de Medicină Legală „Mina Minovici” (INML), pentru a-i fi recoltate probe biologice, iar în cauză a fost deschis dosar de cercetare penală.

    ”Spectacolul” oferit de șofer a fost uimitor chiar și pentru agentul care l-a controlat. Iritat de întârzierea survenită ca urmare a controlului, bărbatul i-a cerut polițistului să îl ducă la destinație, pentru că se răcește mâncarea, iar clientul va face reclamație.

    sursa video antena 3

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro