No menu items!
More

    Cum dirijează circulația o polițistă din Brăila. ”Zici că a făcut școala de poliție la Conservator” (VIDEO)

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    O filmare din traficul brăilean a ajuns rapid subiect de amuzament pentru cei care urmăresc imaginile. În centrul atenției este o polițistă de la Serviciul Rutier, care are un mod inedit de a dirija circulația.

    Nu ar fi o problemă dacă modul ar fi doar ”inedit”, însă este mai mult decât atât, fiind evident că polițista este depășită de o situație în care nu prea știe ce are de făcut. În mod normal, la școala de poliție, ar fi trebuit să învețe regulile clare pe care le are de respectat în materie de dirijare a circulației.

    Conform debrăila.ro, tânăra polițistă debusolată este subinspector la Biroul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

    După apariția imaginilor în presa locală au urmat comentariile ironice:

    Șofer: ”Mă uit la filmare și habar nu are să dirijeze traficul. Eu dacă o întâlnesc în trafic și dansează lambada cum face acum, habar nu am ce să fac. Să trec sau să mă opresc. Trebuie să stea cu fața într-o direcție să știi dacă ți se adresează ție sau altor participanți la trafic. Dacă întinde amândouă brațele nu știe nimeni ce sa facă, care să se oprească și care să circule că ea stă mai mult pe trotuar.”

    Un conducător auto spune: ”Mă întreb, dacă ar intenționa să mă oprească în trafic pentru un control, oare mi-ar face semn să trec mai departe și apoi s-ar mira de ce nu am oprit?”

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro