No menu items!
More

    Cu 120km/h pe contrasens, pe Autostrada Soarelui (VIDEO)

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    A început un an nou cu încă un caz de pericol public, reprezentat de un șofer iresponsabil. Imaginile au fost filmate pe 1 ianuarie, pe A2.

    Circuli pe Autostradă și crezi că sensul de mers este același pentru toată lumea, pe fiecare parte. Greșit! Oricând poate să apară un iresponsabil, care să îți pună viața în pericol.

    Cu un an în urmă, am publicat mai multe astfel de cazuri, surprinse pe toate autostrăzile din România. Și dacă în unele dintre ele măcar șoferii au realizat că au intrat pe sensul greșit și s-au retras pe banda de urgență, în cazul prezentat azi șoferul circulă pe banda de lângă separatoarele de sens, având o viteză apropiată de limita legală, în condițiile de deplasare regulamentară.

    Citește și ”Ce trebuie să facem, dacă am greșit intrarea pe autostradă”

    Cel care ne-a trimis imaginile ne-a relatat: ”Am observat ce se întâmplă și am sunat la 112. Mi-au cerut să precizez la ce km mă aflu și apoi au închis. Nu mai știu nimic despre ce a urmat. Mașina avea numere de Constanța.”

    Din fericire, nu a existat niciun eveniment rutier produs de cel din imagini, dar asta s-a datorat atât norocului, cât și celor care circulau regulamentar pe sensul lor, cu atenție, reușind să se ferească la timp.

    Este greu de explicat cum un conducător auto poate să circule așa, dacă se află în deplinătatea facultăților mintale și fără să consume alcool sau droguri. Momentan poliția nu a oferit detalii despre caz.

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro