No menu items!
More

    Verificați mașina pe care o doriți! Un Audi de 120.000 de euro, furat din Germania, a fost descoperit la vânzare în Constanța

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Fiecare ban muncit contează, chiar și atunci când este plătit pentru o mașină mai ieftină, dar când suma este una considerabilă este neapărat să verificați dacă nu plătiți pentru ceea ce riscați să pierdeți foarte curând.

    Pare greu de crezut că cineva s-ar mai încumeta să vândă în România o mașină furată, mai ales una des peste 100.000 de euro.

    Un astfel de exemplar nu are cum să treacă neobservat, fiind destul de ușor de identificat. Cu toate acestea, mai sunt cazuri similare în ultimii ani. Metodele hoților au încercat să țină pasul cu tehnologia, însă sunt suficiente elemente care să le strice planurile.

    Cumpărătorul este în general de bună credință, dar asta nu-l scutește de pagubă. Au fost situații în care tranzacția s-a perfectat, vânzătorul a dispărut cu banii, iar când a fost găsit nu a mai avut suma. De recuperat nu este întotdeauna posibil, pentru că păgubiții nu au ce să execute silit pentru recuperarea prejudiciului.

    Un astfel de caz de tentativă de a vinde o mașină furată a fost descoperit de Garda de Coastă. Poliţiştii de frontieră au descoperit, joi seara, 29 decembrie, un autoturism Audi A8, căutat de autorităţile din Germania.

    Bărbatul în posesia căruia se afla maşina, un cetăţean român, în vârstă de 39 de ani, intenţiona să vândă autoturismul contra sumei de 120.000 de euro.

    “În urma verificărilor specifice şi a cooperării operative cu autorităţile europene, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează fiind semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile din Germania cu o zi înainte. Autoturismul, evaluat la aproximativ 750.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei pentru continuarea cercetărilor”, a transmis Garda de Coastă.

    Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru furt.

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro