No menu items!
More

    Cum s-a ales un tânăr prahovean cu dosar penal, după ce a mutat o mașină parcată neregulamentar în Ploiești

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Pare de noaptea minții să faci o asemenea greșeală în fața polițiștilor, fie ei și locali, fără să conștientizezi consecințele.

    În această dimineață, în jurul orei 08.30, dispeceratul Poliției Locale Ploiești a fost sesizat că, pe strada Cavalului, accesul pe o proprietate privată este blocat de un autovehicul.

    La locul indicat s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice, care a constat prezența unui autoturism marca Volkswagen, care bloca intrarea în curtea imobilului reclamantului.

    Polițiștii locali au solicitat S.C. Servicii de Gospodărire Urbană prezența platformei de ridicat autovehicule parcate neregulamentar, timp în care s-a prezentat un tânăr de 21 ani, cu domiciliul în Comuna Chiojdeanca, care s-a urcat la volanul mașinii mutând-o în altă locație.

    În urma legitimării și a verificărilor întreprinse, polițiștii locali au constat că acesta nu deținea permis de conducere.

    Bărbatul a fost predat lucrătorilor Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Ploiești, pentru continuarea cercetărilor.

    Deocamdată nu s-a stabilit dacă tânărul conducea frecvent pe drumurile publice fără permis, însă trebuie amintit celor care nu posedă permis că și punerea în mișcare a unui autovehicul pe o distanță scurtă, cum ar fi o banală mutare pentru a schimba locul unde este parcat, dacă această manevră se face pe domeniul public se încadrează la infracțiune de ”conducere fără permis pe drumurile publice”.

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro