No menu items!
More

    Evolio City Q2, prima ”mașinuță” electrică lansată de un start up românesc

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Modelul este unul foarte economic, perfect pentru tineri. Mașinile electrice de dimensiuni reduse și consum foarte mic de la Evolio se pot cumpăra și prin programul „Rabla”. Mașina se adresează, în primul rând tinerilor, poate fi condusă și cu permis B1, de la 16 ani.

    Se adresează mămicilor, pensionarilor și în general persoanelor care au nevoie de economie și mobilitate în oraș.

    ”Pot fi făcute deja comenzile, iar livrarea se poate face în patru luni, până la finalul acestui an. De anul viitor, vom putea livra de ordinul miilor de unități”, a declarat Liviu Nistoran, CEO Evolio România.

    O încărcare completă a mașinii Evolio City Q2 durează aproximativ 6 ore și oferă o autonomie maximă de până la 80 de kilometri, cu ajutorul bateriei de 63Ah de înaltă calitate.

    Se poate alimenta de la orice priză standard 220-230V. Bateria nu necesită nicio intervenție din partea șoferului, pentru mentenanță. Cutia de viteze este automată, iar motorul are o putere maximă de 4,4 KW, respectiv 6,5 KW.

    Prețul este în jur de 6000 de euro cu tichet Rabla Plus.

    Paleta de culori pentru acest model este variată: roșu, roz, alb, galben, portocaliu, verde, albastru, maro și mov. Are geamuri electrice, boxe HI-FI, bluetooth, aer condiționat, închidere centralizată, display LCD și cameră video marșarier.

    Mașina are două locuri și dispune de o aplicație de smartphone, care asigură comunicarea și monitorizarea de la distanță, cu funcții precum: verificarea stării bateriei, infografice, poziție geografică în timp real, trasee, geo-fencing, alarmă de mișcare cu alertă pe smartphone.

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro