Afirmaţia femeii este făcută în contextul în care ”familiile celor patru victime au o pretenţii financiare de peste 10 milioane de euro de la ea, de la firma de asigurări şi de la angajatorul celor patru muncitori care se aflau la serviciu în momentul accidentului”, potrivit avocatului Adrian Cuculis., citat de news.ro

Femeia susţine că are „discernământ tot timpul” şi, întrebată de procuror dacă doreşte să povestească ce s-a întâmplat în noaptea accidentului, a răspuns: „Nu, pentru că nu ştiu ce să vă povestesc”. Ea i-a spus anchetatorului că nu îşi aminteşte ce s-a întâmplat în seara tragediei şi nici măcar nu îşi aminteşte dacă a băut înainte de a urca la volan.

„De ce zâmbiţi, este amuzant?”, a întrebat-o procurorul pe tânără. Iar replica acesteia a fost: „Da, cât timp nu ştiu despre ce vorbiți îmi vine să râd”.

Femeia a mai susţinut, în timpul audierii, că nu îşi aminteşte ce a declarat anterior, atunci când povestise unui avocat că înainte de accident a fost cu copilul acasă şi s-a uitat la desene animate.

Desigur, orice om normal este șocat de o asemenea abordare din partea șoferiței, care nu pare să aibă remușcări, să regrete faptele. În această situație, ori chiar nu le regretă, ori încearcă să dea senzația că ar avea probleme psihice, ceea ce ar putea să o scoată din sfera în care răspunde penal.
Vom reveni cu noi detalii din derularea cercetării.