No menu items!
More

    Cu 243 de Km/h și doi minori fără dispozitive de protecție în mașină, pe A1, nu a oprit după ce polițiștii l-au înregistrat cu Radarul, fiind blocat după 16 km

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au depistat, duminică după amiază, un şofer care circula pe autostrada A 1, pe tronsonul cuprins între Râmnicu Vâlcea şi Deva, cu viteza de 243 de kilometri pe oră.

    Alături de șoferul iresponsabil se aflau doi copii care nu erau aşezaţi în dispozitive speciale de protecţie, aşa cum prevede legea în cazul celor mici.

    Şoferul a rămas fără permis pentru 150 de zile şi a fost amendat cu 3.480 de lei.

    IPJ Sibiu: ”Autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 35 de ani din localitatea sibiană Dobarca a fost înregistrat în jurul orei 12.40, la kilometrul 270, în zona localităţii Sălişte, pe sensul Deva – Sibiu. Viteza cu care circula era de 243 km/h, în condiţiile în care viteza maximă admisă pe acel tronson este de 130 km/h.”

    Şoferul nu a respectat semnalul poliţistului rutier de oprire în trafic, reuşindu-se oprirea acestuia după o distanţă de aproximativ 16 kilometri, transmite Poliţia judeţeană Sibiu.

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro