No menu items!
More

    Ce supercaruri mai aduc românii în țară? Primul exemplar McLaren 765 LT a trecut pe la RAR Grivița

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Sunt doar 765 în toată lumea și reprezintă un model aniversar, serie limitată, al brandului exclusivist McLaren. Poate atinge 100 de km la oră în doar 2,5 secunde și de acum va circula pe șoselele din România.

    Nu prea avem șosele pentru asemenea mașini, dar asta nu reprezintă un impediment pentru cei care și le doresc, fiind dispuși să le testeze anduranța în România.

    Și dacă Ferrari, Porsche sau alte branduri similare au deja prezență consistentă la noi, de acum a apărut și primul exemplar McLaren dintr-o serie limitată.

    Prețul oficial este de 385.000 de dolari, însă fiind o serie limitată acesta poate să crească pentru pasionați și colecționari, în cazul în care își doresc unul. Nu de alta, dar la reprezentanță stocul a fost epuizat, iar cei care deja au achiziționat unul nu-l vor da prea ușor și în niciun caz în pierdere.

    Odată ajuns pentru verificarea la Registrul Auto Român, reprezentanța Grivița, angajații de acolo au fost impresionați de mașină și au cerut permisiunea proprietarului să o pozeze și să posteze pe pagina instituției.

    Pagina oficială FB a RAR Romania: ”Colegii din RAR Grivița au avut plăcerea să admire unul dintre cele 765 de exemplare ale acestui model fabricat în ediție limitată: McLaren 765LT Spider.

    Sub capotă se află un motor V8 de 4 litri pe benzină, care dezvoltă 755 de cai putere și poate duce mașina de la 0-100 km/h în aproximativ 2.4 secunde.

    P.S. Este primul astfel de model pentru care eliberăm CIV până acum, probabil că nu sunt prea căutate…”

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro