No menu items!
More

    Mercedes X – unii îi spun yacht pe șosea. Să vedem dacă merită! (video)

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Despre mașini comune sunt mulți care vorbesc, unii făcând-o foarte bine. Noi, în edițiile vlogului ICars România prezentăm mai rar autovehicule, însă atunci când o facem ne oprim asupra unor modele care au ceva special, atât ca design, cât și ca performanță.

    Este și cazul ediției ICars de astăzi, când vedeta este Mercedes X 350D, un pick-up care deși este încadrat la categoria ”autoutilitară”, este mult peste ceea ce oferă chiar limuzine de lux ale unor mărci prestigioase.

    Și dacă vă spunem că prețul unui Mercedes X second trece lejer de 50.000 de euro, înțelegeți mai bine că nu este o mașină comună.

    Unii i-au spus ”yachtul șoselelor”, alții ”doar un Nissan Navara cu siglă Mercedes”. Există puțin adevăr din fiecare, așa că noi ne-am decis să testăm acest model, fabricat doar timp de doi ani, între 2018 și 2020. Chiar și second are încă un preț deloc de neglijat, iar curiozitatea noastră, a echipei ICars, a fost să vedem dacă merită.

    A fost asamblat la uzinele Nissan din Spania și este rezultatul unei colaborări Mercedes – Renault Nissan Group și Mitsubishi. Practic, se spune că a luat cea a fost mai bun de la fiecare.

    Nu insistăm în text cu alte detalii, pentru că ne-am străduit să vă aducem toate detaliile relevante în vlogul de astăzi, așa că vă dorim VIZIONARE PLĂCUTĂ!

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro