No menu items!
More

    O șoferiță începătoare, în vârstă de ”doar” 71 de ani, s-a răsturnat cu mașina în Pitești. Nimeni nu-și explică exact cum a reușit

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Pensionara din județul Argeș obținuse permisul de conducere abia de două luni, în martie 2022. Conducea un Smart când a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat.

    Conform IPJ Argeș, ”din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti s-a stabilit că o femeie de 71 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe b-dul Petrochimiştilor, din direcţia Centru către Vamă, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, ar fi lovit bordura şi s-a răsturnat.”

    În urma accidentului, conducătoarea autoturismului a suferit leziuni la mâna stângă şi a fost preluată de un echipaj medical, pentru a fi transportată la spital.

    Pensionara primeşte acum îngrijiri la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, unde va mai rămâne sub supraveghere.

    SONDAJ: Scumpirea carburanților te-a determinat să limitezi numărul deplasărilor cu mașina?

    Majorarea prețurilor carburanților are atât cauze obiective, determinate de criza economică mondială (pandemie, război, sancțiuni), cât și cauze pur-speculative, dovedite de lipsa de corelare a evoluției de pe bursele de petrol cu ceea ce se întâmplă la stațiile de carburanți.

    Indiferent de motive, scumpirea este o certitudine, iar asta se reflectă în majorări de prețuri la toate produsele și serviciile. Rămâne de interes cum reacționează cumpărătorii, dacă le-a fost modificat volumul de achiziție, dacă au fost nevoiți să reducă numărul de deplasări sau acceptă situația, neavând alternative și plătind mai mult pentru aceste deplasări.

    Vă invităm să participați în număr cât mai mare la acest sondaj ICars, pentru a avea o imagine cât mai aproape de realitatea pe care toți o avem de întruntat!

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro