No menu items!
More

    Cum facem anvelopele să arate ca noi-nouțe? O soluție ieftină, la îndemâna oricui

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Din cauza depunerilor de la tot felul de compuși prezenți pe carosabil, dar și cei provețini de la sistemul de frânare, anvelopele autovehiculelor ajung să aibă un aspect care nu este deloc plăcut, stricând estetica mașinilor care arată destul de bine în rest. Ce putem face?

    În mod normal, o anvelopă trebuie să fie neagră, cu un aspect mat. Devine însă treptat roșiatică sau albicioasă, făcând ca mașina să pară veche și neîngrijită. Am putea spune că nu doar un set de jante pot schimba complet aspectul unei mașini, ci și anvelopele care sunt puse pe acele jante.

    Nu de puține ori am tot sperat ca la spălătoriile auto, după ce s-a pulverizat acea spumă activă, apoi mașina a fost spălată, iar la final s-a puverizat și o soluție ”specială” pentru anvelope, acestea să își păstreze aspectul. Am sperat, dar nu prea s-a întâmplat în multe cazuri, puține spălătorii folosind solvenți de calitate, asta pentru că nu sunt deloc ieftini. Unele o fac, deci tot respectul pentru ele.

    Am încercat și noi diverse produse de cosmetică auto, însă puține și-au făcut treaba, iar asta pentru că nu curăță eficient. În ediția de astăzi a vlogului ICars România, venim cu un nou episod din categoria ”do it yourself”, arătându-vă cu ceea ce am obținut rezultate realmente remarcabile. (video la final)

    O să râdeți, produsele fiind destinate curățatului prin bucătării, dar rezultatul vă va face să încercați și voi. Simplu, la îndemâna oricui și mai ales ieftin.

    *** Și tot astăzi, în finalul ediției, tragem la sorți un nou câștigător al unui voucher în valoare de 300 de lei, oferit de www.erk-accesorii.ro Despre cum puteți participa și voi pentru a câștiga accesorii sau consumabile pentru mașinile voastre, aveți detalii AICI.

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro