No menu items!
More

    Ce verifici când cumperi o mașină second – Partea 1- Micile trucuri la inspecția vizuală

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Să cumperi o mașină second este întotdeauna o loterie. Indiferent de cât de bine te pricepi, pot să apară ”surprize” care se vor dovedi extrem de costisitoate. Important este să limitezi cât mai mult aceste riscuri, pentru a nu face o afacere proastă.

    ”Se strică ele și cele noi…, ce să mai zicem de una second…” Auziți des asta și așa și este. Sunt fiare, sunt componente electronice, sunt tot felul de angrenaje și circuite peste care timpul lasă urme.

    Mașinile second sunt ”fățuite”. Puțini vânzători nu acordă atenție detaliilor estetice, spunând: ”mai bine o vedeți așa, ca să nu credeți că i-am făcut buzele special”.

    iCars.ro – Anunțuri auto-moto gratuite !

    O mașină curată nu înseamnă că are ”buzele făcute”, ci poate înseamna că proprietarul a îngrijit-o. La mașinile curate se observă mai ușor imperfecțiunile estetice, eventualele intervenții făcute neprofesionist la caroserie. Suntem așadar la exteriorul mașinii. Ce urmărim?

    Vă invităm să urmăriți o nouă ediție a vlogului ICars România, o primă parte dedicată elementelor pe care le inspectăm vizual la exteriorul mașinii second pe care dorim să o cumpărăm. Vizionare plăcută!

    Suntem și pe: Facebook , Instagram , TikTok .

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro