No menu items!
More

  Provocare icars.ro: Cât de mult îți iubești mașina și ce sacrificii ești dispus să faci pentru ea? Pe cele mai interesante le vom filma!

  Publicat pe:

  Emisiunile iCars

  Dezechilibrele sistemelor de frânare
  Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

  Deschidem la ICars România un ciclu dedicat promovării celor mai pasionați dintre iubitorii de mașini. Vă provocăm să vă alăturați acestui demers, trimițându-ne imagini (foto-video), dar și poveștile din spatele mașinilor voastre.

  Nu contează cât de veche sau de nouă este mașina pe care o aveți. Nu contează cât a costat în momentul achiziției și nici cât costă astăzi. Și nici nu contează cât ați investit în ea, fie pentru a o modifica, fie pentru a o păstra în starea în care producătorul a scos-o pe poarta fabricii.

  Poate că tehnic este o pacoste, poate că niciodată nu v-a lăsat în drum, nu v-a dezamăgit. Important este ce vă place la ea și de sunteți dispuși să faceți pentru a o păstra.

  Și tot în această campanie, vom avea și ediții dedicate mașinilor pe care le visăm versus mașinile pe care ni le permitem.

  Și pentru că toate au un început, astăzi vă propunem câteva imagini ale unui Opel Corsa, o mașinuță despre care puțini ar crede că poate fi scoasă din anonimat. Posesorul se numește Mihai și are doar 19 ani. Este la început de drum și tot ceea ce contează pentru el este ca ceea ce conduce să funcționeze perfect și să arate cât mai bine. Și încă ceva… pentru a-și pune munca în valoare, Mihai a avut nevoie și de un ochi de fotograf.

  Este doar o introducere în ceea ce va urma la icars.ro, în secțiunea [email protected] Vă așteptăm să ne vorbiți despre bijuteriile voastre pe patru roți, iar pentru asta ne puteți contacta și trimite imagini prin WhatsApp 0785075111, pe emai [email protected] sau prin mesageria paginii noastre de facebook Icars. Pentru cele mai interesante și îngrijite exemplare vom face chiar noi filmările și montajul video.

  Abonează-te la newsletter-ul nostru

  Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

  Nou pe iCars.ro