No menu items!
More

    Șase noutăți importante pentru șoferii care utilizează WAZE

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Aplicația de navigare WAZE este cea mai des folosită de către șoferii din România, în special pentru informațiile oferite în timp real. Compania care dezvoltă WAZE a anunțat că a introdus 6 updateuri importante pentru a face ca aplicația să fie și mai bună decât până acum.

    Fie că evidențiază drumurile predispuse la accidente de-a lungul unui traseu, afișează pericole rutiere, cum ar fi gropi sau afișează cele mai apropiate stații de alimentare cu combustibili clasici sau cu energie electrică, Waze îi ajută pe șoferi să navigheze mai sigur și mai convenabil.

    Dezvoltatorii Waze: ”Astăzi, avem și mai multe actualizări pentru a vă face călătoriile mai sigure și mai previzibile. Datorită informațiilor oferite de șoferii Waze locali, membrii comunității și partenerii municipali, aceste actualizări vă ajută să obțineți informații despre navigarea pe drumuri, găsirea locurilor de parcare și multe altele.

    Obțineți ajutor pentru navigarea în sensurile giratorii dificile

    Circulația într-un sens giratoriu poate fi dificilă, mai ales dacă te afli într-o zonă nouă a orașului. Acum, cu ajutorul membrilor comunității locale Waze, vei vedea clar când să intri, ce bandă să alegi și unde să ieși. Pentru această opțiune, lansarea la nivel global pentru utilizatorii Android se face în această lună, iar pentru utilizatorii iOS în a doua jumătate a anului.

    Vedeți clar când să intrați, ce bandă să alegeți și unde să ieși, astfel încât să nu pierdeți rândul.

    Ajutați-i pe cei care răspund în siguranță și salvare de-a lungul traseului

    Acum puteți fi alertat în avans atunci când vehiculele de urgență, cum ar fi o ambulanță, sunt oprite de-a lungul traseului, astfel încât să vă puteți adapta conducerea după cum este necesar – menținându-vă în siguranță. Datorită informațiilor de la partenerii Waze for City, această actualizare este disponibilă acum șoferilor din SUA, Canada, Mexic și Franța pe Android și iOS, in curând și în restul Europei.

    Acum puteți fi alertat în avans când vehiculele de urgență sunt oprite de-a lungul traseului dvs.

    Nu ratați niciodată un semn de limită de viteză

    Nimănui nu-i face plăcere să primească amenzi de viteză. Datorită informațiilor actualizate Waze despre limitele de viteză din întreaga lume, veți începe să vedeți alerte atunci când o limită de viteză este pe cale să scadă de-a lungul traseului, oferindu-vă mai mult timp să încetiniți și să vă adaptați în siguranță la condițiile de drum în schimbare. Aceasta se lansează la nivel global pentru toți utilizatorii de Android și iOS luna aceasta.

    Alertele privind limita de viteză vă oferă mai mult timp pentru a încetini și pentru a vă adapta în siguranță la condițiile de drum în schimbare.

    Navigați ca un utilizator local

    Waze vă avertizează deja despre pericole precum gropi, treceri de cale ferată și vreme rea. Acum, datorită comunității de șoferi Waze, care actualizează în mod regulat harta, veți primi și avertismente timpurii despre curbe periculoase, scăderi de viteză și stații de taxare. Aceste alerte sunt lansate acum la nivel global pentru toți utilizatorii Android și iOS.

    Găsiți opțiuni de parcare fără stres

    Waze: ”Ne-am asociat cu Flash pentru a oferi informații și mai utile despre parcări, inclusiv cât costă, dacă sunt locuri libere, dacă este acces pentru scaunul cu rotile, dacă există opțiuni de valet și dacă sunt disponibile stații de încărcare pentru vehicule electrice. Veți putea chiar să vă rezervați spațiul de parcare chiar din aplicația Waze pentru a vă economisi timp.”

    Noi informații despre parcare vor începe să fie difuzate în următoarele săptămâni pe Android și iOS.

    Waze a făcut echipă cu Flash pentru a oferi și mai multe informații utile despre parcări.

    Vedeți informații utile despre rutele preferate

    Mulți șoferi Waze ne spun că preferă să meargă pe traseele lor preferate către locurile vizitate frecvent, cum ar fi acasă sau la serviciu, chiar dacă nu sunt cea mai rapidă opțiune. Începând cu această lună, Waze face mai ușor să vezi informații despre rutele tale obișnuite, inclusiv actualizări live de trafic și întârzieri pe parcurs. Puteți folosi aceste informații pentru a compara rapid rutele preferate cu altele alternative și pentru a alege traseul potrivit pentru dvs. Această actualizare este lansată luna aceasta la nivel global pe Android și iOS.

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro