No menu items!
More

    Iresponsabili! Câți oameni încap într-un Ford Focus? Dacă făceau accident, se activa Planul Roșu ca la microbuze

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Siguranța rutieră pare să fie ultima preocupare pentru unii șoferi. Fie că vor să epateze, fie că invocă necesități de moment, riscă să se expună și să-i expună și pe alții la situații dramatice.

    O filmare din localitatea Măgura, județul Bacău, se viralizează rapid în aceste zile, motivul fiind numărul impresionant de oameni care coboară dintr-un autoturism ce clasă medie (spre mică).

    O cameră de supraveghere a unei case surprinde momentele în care în fața locuinței oprește un Ford Focus. Din el coboară nu mai puțin de 11 persoane… bonus și un câine.

    Odată cu apariția imaginilor au apărut și comentariile

    Cei mai mulți consideră, așa cum este și firesc, că șoferul este un iresponsabil care nu are ce căuta pe un drum public, atât timp cât nu conștientizează la ce riscuri îi expune pe pasageri în cazul unui accident.

    Desigur, sunt și multe comentarii ironice:

    ”Dacă treceți prin Bacău, să nu claxonați un alt șofer. Nu se știe niciodată ce urmează, dacă se enervează și deschide ușile…”

    ”Doamne ferește de vreun accident! La câți erau în mașina aia, dacă se produce un accident, imediat se activează Planul Roșu ca la accidentele cu victime multiple din microbuze sau autocare.”

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro