No menu items!
More

    Nici ploaia nu a putut strica frumusețea Concursului de Eleganță Auto de la Sinaia (foto-video)

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Istorie auto moto pe două, trei și patru toți, în weekendul care a trecut, în Sinaia. Tradiționalul Concurs de Eleganță Auto a fost cel mai important eveniment de profil din Europa, în ultima săptămână.

    Primăria Sinaia, în parteneriat cu Retromobil România, nu s-au dezmințit nici de această dată, organizând impecabil un eveniment auto de înaltă ținută, spectacol care a ajuns să fie apreciat și în afara țării.

    Concursul de Eleganţă, cel mai important eveniment dedicat autovehiculelor de epocă, a revenit la Sinaia, pe 24 iunie 2023, după o pauză de trei ani

    Vlad Oprea, primarul Sinaia: “În cadrul Concursului de Eleganță Sinaia sărbătorim frumusețea și valoarea istorică a unor mașini clasice, adevărate bijuterii motorizate. Sunt încântat că am reluat această tradiție și că putem admira mașinile care ne aduc aminte de o epocă trecută, de un stil unic și de o tehnică de fabricație remarcabilă.

    Acestea sunt opere de artă pe patru roți, care au supraviețuit trecerii timpului și care continuă să ne fascineze și să ne inspire. Participanții au venit cu vehicule excepționale, restaurate cu pasiune și dedicare.”

    Cum despre fiecare vehicul prezent se pot scrie cărți, vă invităm să vă bucurați de imagini fără prea multe cuvinte (galerie foto la final)
    Și chiar dacă în timpul paradei de sâmbătă după amiaza a început ploaia, pasionații de mașini de epocă nu au renunțat la spectacolul oferit de parada acestor opere de artă pe roți.

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro