No menu items!
More

    Raliul autovehiculelor de epocă pornește din Prahova – OLD CARS RALLY CHEIA 2023, 9-10 iunie

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Asociația Clubul Vehiculelor de Epocă din Romania organizează, în perioada 9-10 iunie 2023, evenimentul “OLD CARS RALLY CHEIA 2023”, raliu de regularitate destinat posesorilor de vehicule istorice.

    Vineri și sâmbătă se va desfășura etapa I din cadrul CAMPIONATULUI DE RALIURI DE REGULARITATE PENTRU VEHICULE ISTORICE, organizat de autoritatea națională în domeniu “Retromobil Club Romania”.

    Startul evenimentului va fi dat vineri, 9 iunie a.c., din fata Palatului Culturii din Ploiești (ora 10:01 start echipaj nr.1).

    Startul complet al acestei competiții se va derula în ziua respectivă, între orele 10.00-11.00, pe sensul de mers spre Bulevardul Republicii.

    Traseul va continua pe această arteră principală de circulație, până la ieșirea din municipiul Ploiești, în trafic liber, cu respectarea tuturor regulilor de circulație.

    Este un raliu de regularitate, de 350km, care va trece și prin Câmpina, Vălenii de Munte, Cheia, Transcislău, Nehoiu, Teliu, Babarunca – fiind deschis pentru toate vehicule istorice atestate.

    Revenim cu imagini și detalii de la eveniment.

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro