No menu items!
More

    Marele Premiu la Karting al orașului Ploiești, în weekend, pe Bulevardul Independenței

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Ploieștiul găzduiește prima etapă din cadrul Campionatului Național de Karting Electric 2023 la finalul acestei săptămâni, evenimentul fiind organizat de Asociația Sportivă Clubul de Karting București, sub autoritatea Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS).

    După succesul de anul trecut, când etapa organizată în perioada 2-3 iulie a reprezentat primul eveniment de motorsport cu amprentă ZERO de CO2 asupra orașului, kartingul electric revine la Ploiești cu etapa inaugurală a sezonului competițional 2023.

    Evenimentul este programat sâmbătă și duminică pe Bulevardul Independenței (Rondul 1) și va reuni la start peste 40 de sportivi cu vârste între 5 si 13 ani, cu toții dornici să acumuleze primele puncte în noul campionat.

    Prima etapă din CNKE este structurată în două zile

    Sâmbătă, 29 aprilie, în intervalul orar 10:00-19:00, sunt programate manșele de calificări și finalale la proba Super Slalom, precum și calificări la proba Viteză pe Circuit-Time-Attack.

    Duminică, 30 aprilie, de la ora 10:00, se vor desfășura antrenamente și finalele la Viteză pe Circuit-Time Attack. Festivitatea de premiere va avea loc în jurul orei 16:00-16.30, la Monumentul Vânătorilor din fața Gării de Sud.

    Organizatorii roagă publicul prezent să asiste la eveniment din zonele sigure și să respecte indicațiile forțelor de ordine privind siguranța deplasării pe lângă circuitul stradal special amenajat pe Bulevardul Independenței.

    Copiii din Ploiești pot să practice karting electric

    Recent afiliată la Federația Română de Automobilism Sportiv, Asociația Clubul de Karting Electric Ploiești îl va avea înscris la prima etapa a CNKE pe Andrei Panait, campion în urmă cu doi ani și vicecampion în sezonul trecut la Clasa Super Mini Watt.

    Pentru părinții care doresc să-și îndrume copiii către acest sport, aceștia o pot face trimițând un mesaj către pagina oficială de Facebook a clubului pentru a afla mai multe informații: https://www.facebook.com/ClubulDeKartingElectricPloiesti/.

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro