No menu items!
More

    Radare fixe și camere video pe DN1 și A3, între Ploiești și București – O investiție de 112 milioane de lei

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Compania Națională de Drumuri și Autostrăzi a lansat licitația pentru instalarea unui sistem complex de camere video și panouri de informare pentru DN 1, între Ploiești și București, precum și pentru autostrăzile care pornesc din Capitală, inclusiv A3.

    Valoarea investiției este de aproximativ 112 milioane de lei și presupune instalarea unor echipamente moderne pentru monitorizarea traficului, radare fixe pentru măsurarea vitezei, panouri de informare-avertizare cu mesaje variabile de tip VMS, sistem pentru monitorizarea și controlul rovinietei, cântărirea din mers a camioanelor și stații meteo cu senzori de polei.

    Citește și ”Șoferi, vi se pregătește o nouă serie de majorări de taxe! Rovinieta se scumpește cu 40% în trei ani, iar pentru camioane crește de 6 ori”

    De asemenea, sistemul va avea funcția ANPR pentru recunoașterea automată a plăcuțelor de înmatriculare.

    Pe DN 1 București-Ploiești vor fi montate 16 bucle inductive, 28 de camere de detecție incidente, 17 camere mobile, 7 panouri VMS.

    Citește și ”Închisoare cu executare pentru șoferii care produc accidente mortale în timp ce conduc băuți, drogați sau fără permis”

    Pe Autostrada A 3 București-Ploiești vor fi instalate 20 de bucle inductive, 42 de camere detecție, 29 de camere detecție incidente, 16 camere CCTV, 4 stații meteo și 17 panouri VMS.

    După stabilirea câștigătorului, acesta are la dispoziție 6 luni pentru etapa de proiectare și 18 luni pentru execuție.

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro