No menu items!
More

    Nătărăul anului – candidat la premiile Darwin, după ce a aprins bricheta în timp ce alimenta mașina cu benzină (VIDEO)

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Sunt indivizi care îți pot demonstra oricând că nu le-ai văzut pe toate, deși erai tentat să crezi asta. Cât timp nu te afli în preajma lor, ceea ce fac poate fi motiv de amuzament.

    Mai grav este atunci când ești în apropiere și riști să suporți consecințele prostiilor pe care le fac alții.

    În ceea ce ne privește, pe icars.ro ne ocupăm de mașini și șoferi, așa că rusul din imagini este candidatul perfect a titlul de ”Nărodul anului 2022” în segmentul preocupărilor noastre. Omul a fost surprins într-o benzinărie din Rusia, în timp ce încerca să vadă dacă mai are loc în rezervor…

    Alimentase cu benzină și voia să știe neapărat dacă are plinul făcut. Cum mai toate rezervoarele au site filtrante și coturi pe traseul de la bușon la rezervor, rusul s-a gândit că o luminiță l-ar putea ajuta să vadă mai bine. Neavând o lanternă la îndemână, nu s-a gândit să o folosească pe cea a telefonului, dar a apelat la aprinderea unei brichete, iar rezultatul a fost peste așteptări: a avut parte de mai multă lumină decât credea că are nevoie, reușind cu succes să-și incendieze mașina.

    Imaginile s-au viralizat rapid în întreaga lume, nu puțini fiind cei care i-au găsit o scuză și explicația aferentă: ”se vede că e zăpadă și e îmbrăcat gros, așa că e posibil ca frigul o fi înghețat pompa. Ce era să facă?” Cei care cred că aceasta este scuza merită și ei o clasare pe podium premiilor Darwin, acordate celor care refuză evoluția speciei umane sub toate aspectele ei.

    Prevăzător, cel care a filmat a părăsit locul, nedorind să fie parte la experimentul rusului curios. În acest caz nu știm exact care au fost urmările, dar avem suficiente date pentru a-l propune pe rusul inteligent la premiile Darwin – categoria ”Nătărăul anului”.

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro