No menu items!
More

    Este considerat cel mai frumos sedan al momentului. La ce prețuri poate fi achiziționat în România

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Noul Peugeot 408 are ceva deosebit. Se pare că francezii au dat lovitura cu designul modelelor din ultimii ani, rămânând acum de văzut dacă și fiabilitatea va fi la fel de mulțumitoare precum aspectul.

    Lansat cu puțin urmă în Franța, nou Peugeot 408 se poate achiziționa acum și din România. Dimensiunile sunt de clasă medie (clasa C) însă mașina iese în evidență prin liniile futuriste și tehnologiile de ultimă generație care au fost incluse în ea.

    Postul de conducere de ultimă generație PEUGEOT i-Cockpit® cu volan compact cu comenzi integrate, instrumentar de bord 3D cu display digital de 10’’ și ecran tactil central de 10’’ HD oferă o ergonomie și o tehnologie în care primează siguranța celor aflați în mașină.

    Este greu de anticipat dacă va avea succes, dar trebuie să știți că modelul nu este ieftin pentru piața românească

    Conform producătorului, versiunea pe benzină, cu o putere de 130 de cai putere, pornește în România de la un preț de 33.600 de euro, cu toate taxele incluse, pentru acești bani fiind oferit nivelul de echipare de bază Allure.

    Nivelul de echipare Allure Pack, care are un preț de 35.200 de euro, respectiv către nivelul de echipare GT Top, care are un preț de 38.100 de euro.

    Și dacă la motoarele termice prețurile sunt oarecum acceptabile, pentru versiunea plug-in hybrid de 180 de cai putere a noului Peugeot 408 pornește de la 44.200 de euro cu nivelul de echipare de bază Allure și poate ajunge până la un preț de 45.200 de euro cu nivelul de echipare Allure Pack, respectiv de 48.100 de euro cu nivelul de echipare GT Top.

    Mașina poate fi încărcată într-o oră și 40 de min într-o stație tip wallbox sau în aproximativ 7 ore de la o priză standard.

    Câr despre autonomie, aceasta variază, în funcție de stilul de condus și de drumurile pe care mașina se deplasează (urban sau extraurban), putând să circule până la o nouă încărcare între 280 și 362 de km.

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro