No menu items!
More

    Ceea ce vedeți nu este o rețetă culinară de amortizoare și arcuri cu garnitură de cașcaval, ci o improvizație descoperită de RAR

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Improvizațiile ne pun viața în pericol. Și nu este vorba doar despre cei care fac improvizații la mașini, ci despre viețile tuturor celor pe care-i întâlnesc în drumurile lor. Specialiștii RAR au descoperit încă un român ”inventiv”, însă nu i-au apreciat efortul și l-au respins la inspecția tehnică.

    Registrul Auto Român: ”La o primă vedere, ar putea părea că în fotografii sunt arcuri elicoidale “împănate” cu bucăți de cașcaval. De fapt, vedem rețeta perfectă prin care proprietarul unui vehicul și-a pus în pericol propria siguranță, dar și pe a celorlalți participanți la trafic.

    Acest vehicul s-a prezentat la RAR Tulcea pentru redobândirea certificatului de înmatriculare, reținut în urma unui control în trafic. Verificând mașina, colegii noștri au observat bucățile de cauciuc dur introduse între spirele unuia dintre arcurile suspensiei.

    În opinia proprietarului vehiculului, această improvizație ar fi trebuit să suplinească rolul arcului rupt și să ofere același răspuns al suspensiei în cazul unei situații de urgență.

    În opinia noastră, improvizația este una periculoasă, de natură a afecta stabilitatea vehiculului, motiv pentru care acesta a fost respins de colegii de la Tulcea.

    Dincolo de aspectul care poate părea amuzant, astfel de improvizații vă pot pune viața în pericol!”

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro