No menu items!
More

  Cum să despici un BMW, conducând nebunește în oraș. Accidentul mortal a fost surprins de o cameră de supraveghere din Cluj Napoca

  Publicat pe:

  Emisiunile iCars

  Dezechilibrele sistemelor de frânare
  Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

  Șoferul în vârstă de 25 de ani a fost singura victimă a accidentului. Conducea nebunește prin Cluj Napoca, duminică dimineața, în momentul impactului acul vitezometrului blocându-se la 180 km/h. Specialiștii în cercetarea accidentelor spun că nu este neapărat ca aceasta să fi fost viteza reală, acum putând să se miște în momentul impactului, însă este un reper pentru viteza foarte mare a mașinii.

  Cert este că o dovadă elocventă a iresponsabilității celui de la volan este și înregistrarea video de pe o cameră de supraveghere. Aceasta surprinde cum mașina se apropie cu mare viteză de o curbă a bulevardului pe care circula, șoferul nu reușește să se încadreze în virajul aparent lejer, intrând într-un stâlp care i-a secționat mașina.

  Impactul extrem de puternic taie efectiv mașina în două, aruncându-i motorul în flăcări la la zeci de metri mai în față. Șoferul de 25 de ani moare, fiind singura victimă. Se poate spune că cei aflați în preajmă, atât în trafic cât și pe trotuar au avut noroc să scape nevătămați.

  ISU Cluj: „Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață la un grav accident rutier petrecut pe Calea Moților din Cluj-Napoca. Apelul de urgență a venit la ora 6:18, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale, precum și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. Ulterior, în sprijin a venit și o autospecială cu modul de descarcerare de la Detașamentul 1.

  În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului, aceștia au găsit un autoturism puternic avariat. Înăuntru se afla un bărbat încarcerat, care prezenta leziuni incompatibile cu viața. Drept urmare, nu s-au mai putut aplica manevre de resuscitare. Mai exact, a fost vorba despre un tânăr în vârstă de 25 de ani.”

  Galerie foto-video (ISU și Primăria Cluj Napoca):

  Abonează-te la newsletter-ul nostru

  Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

  Nou pe iCars.ro