No menu items!
More

    Cum înmatriculezi o mașină second hand adusă din Germania?

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    CEA DE A PATRA EDIȚIE ICARS VĂ PROPUNE UN SUBIECT MAI PUȚIN SPECTACULOS, DAR CÂT SE POATE DE UTIL, PENTRU A VĂ PUNE LA ADĂPOST DE CELE MAI FRECVENTE PROBLEME PE CARE LE PUTEȚI ÎNTÂMPINA ÎN PROCEDURA DE ÎNMATRICULARE.

    La sugestia celor care urmăresc deja vlogul Icars de le canalul nostru din YouTube, Icars Romania, abordăm și tematica înmatriculării autovehiculelor second, aduse din Germania. Desigur, în edițiile viitoare vom discuta în detaliu și despre cele din Franța, Austria, Italia, Olanda, Spania și Belgia, fiecare set de documente având particularitățile sale.

    Ediția de astăzi este structurată pe două paliere: verificarea documentelor din țara de proveniență, apoi procedura de înmatriculare din România.

    Pentru cei deja obișnuiți, care se ocupă de importurile de mașini, dar și pentru cei care deja au înmatriculat mașini aduse din Germania, teoretic ar trebui să fie simplu. Pentru cei mai mulți însă, care vor fi la prima experiență, lucrurile nu sunt chiar atât de simple.

    Sunt câteva detalii pe care este bine să le cunoașteți, pentru a nu vă trezi în fața casei cu o mașină pe ale cărei acte nemții au pus ștampila ”pentru casare/dezbembrare”. O astfel de mașină NU mai poate fi înmatriculată!

    Totul ține de atenție, de verificare amănunțită și de apelarea la cineva care fie este traducător autorizat, fie cunoaște limba și a avut de a face cu domeniul.

    Facebook – Click aici

    Instagram – Click aici

    TikTok – Click aici

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro