More

  După ce criterii îți alegi mașina? Merită un BMW X6, din 2016, peste 30.000 de euro?

  Publicat pe

  Iubită de unii și detestată de alții, marca germană BMW nu ar trebui aleasă în funcție de faptul că este preferată și de indivizi care au ajuns să îi păteze blazonul, prin felul în care o conduc, în care se comportă pe șosele.

  „Ești ceea ce creezi, nu ceea ce cumperi”, deși mulți cred că sunt altfel, dacă își cumpără o anumită marcă auto. Nu suntem nici mai frumoși, nici mai inteligenți.

  În cel mai bun caz, putem aprecia pe cineva pentru felul în care a dobândit ceea ce are.

  Dacă ai un BMW, un Mercedes sau un Audi, o tripletă clasică în materie de rivalitate auto, și nu te afli printre cei care le-au proiectat și construit, atunci nu ești nici mai bun și nici mai rău decât oricare altul. Ești doar posesorul unei mașini și atât.

  Discuțiile în contradictoriu pe astfel de teme nu se vor termina niciodată, iar ceea ce își propune echipa ICars este să vorbească despre mașinile preferate de români, noi sau second, cu plusurile și minusurile lor.

  Oricât de frumoase, accesorizate sau performante sunt, mașinile nu sunt perfecte. Și dacă prin tradiție legendele spun că unele sunt fiabile, producătorii au mai umblat la calitate sau au comis erori de proiectare, care le-au mai scăzut din prestigiu.

  Despre astfel de situații preferăm să discutăm, atât atunci când vă prezentăm modele de zeci de mii de euro, dar și de câteva mii. Ne intereseză experiențele voastre la volanul fiecărui model despre care vom vorbi, știind că doar așa ne putem ajuta unii pe alții cu sfaturi cu adevărat utile.

  În această ediție a vlogului ICars ne-am oprit asupra unui model X6, din 2016, al mărcii bavareze BMW. La aproape 5 ani de la momentul ieșirii pe poarta fabricii și-a pierdut deja jumătate din valorea inițială, însă și așa prețul rămâne unul nu tocmai accesibil pentru mulți dintre fanii mărcii. Poate peste alți 5 ani și-l vor permite, însă va mai fi atunci o mașină de cumpărat? Sunt multe de spus și de arătat și fiecare experiență poate fi utilă pentru ceilalți.

  Vizionare plăcută și nu uitați că alegerile le facem pentru noi, nu pentru ceea ce cred ceilalți!

  Abonează-te la newsletter-ul nostru

  Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

  ANUNȚURI NOI

  Nou pe iCars.ro