No menu items!
More

    Despre iCars

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    iCars – un proiect media, lansat de o echipă de jurnaliști, destinat pasionațiolor auto-moto Mașinile, pasiuni sau doar necesități, fac parte din viețile noastre și ne oferă satifacții, consumând totodată și resurse materiale.

    Cum facem să găsim echilibrul între costuri, pasiuni și necesități? Proiectul iCars s-a născut tocmai din această nevoie de informare corectă în tot ce ține de zona auto, într-o piață cu informații contradictorii, cu articole insuficient documentate sau subiective, dacă este vorba despre cele de promovare. Echipa iCars, a fost ușor de proiectat, de sudat și de pus la treabă: jurnaliști, cameramani, editori și IT-iști, toți reuniți de aceeași pasiune: industria auto-moto.

    Vlogul iCars este doar o parte dintr-un proiect de anvergură națională, fiind unul dintre motoarele proiectului. Este integrat într-o platformă de știri și informații utile din domeniu. Totodată, siteul www.icars.ro vine și cu o secțiune de anunțuri de vânzare-cumpărare auto-moto, publicarea acestora.

    Am cooptat în echipa editorială mecanici dispuși să vă spună cum se pot rezolva o serie de probleme uzuale, dar mai ales să vorbească despre costurile reale, zona unde cei mai mulți dintre noi pot să fie lesne păcăliți, dacă nu au minime cunoștințe de mecanică auto. În egală măsură, despre prețuri reale și cum să evitați țepele de la samsari, tot de la iCars puteți afla, vlogul nostru având în spate consultanți specializați în vânzări auto.

    Cum alegem o mașină, cum o verificăm, dacă ne permitem apoi costurile cerute de întreținerea ei, ce documente se solicită de la vânzător, ce acte se fac pentru înmatriculare… Sunt atât de multe de spus și de făcut pentru o mașină, pe care o doriți sau o aveți deja și vă dă bătăi de cap, încât în fiecare zi veți putea să descoperiți calea ușoară, corectă și cu prețul real, dacă parcurgeți conținutul editorial oferit de noi. Suntem prezenți pe Facebook, Intagram, TikTok și pe propriul canal YouTube – Icars Romania

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro