No menu items!
More

    Cum se face un marcaj rutier în Drăgășani. Powered by Celentano & Firicel

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Nu este un caz singular, o astfel de ”lucrare” putând fi văzută în urmă cu 3 ani și în centrul Ploieștiului. De această dată, măiestria autorităților locale s-a făcut remarcată în Drăgășani (Vâlcea).

    Reprezentanţii Direcţiei Servicii Publice au precizat că marcajul a fost făcut cu o maşină împrumutată de la o firmă, de lucrători fără experienţă, pentru a nu cheltui bani.

    Dan Croitoru, director adjunct Direcţia Servicii Publice Drăgăşani:

    ”Marcajele greşite au fost făcute pe strada Traian de către angajaţii direcţiei, în regie proprie, cu o maşină împrumutată de la o firmă, iar liniile strâmbe sunt rezultatul lipsei de experienţă a muncitorilor.  

    Cine scrie pe Facebook e un individ care reclamă tot ce se face, că e bine, că e rău, el reclamă tot, n-are ce face.

    Ca să nu dăm miliarde la firmele… Într-un an am făcut numai strada Tudor Vladimirescu şi ne-a luat un miliard jumate, facem şi noi cu oamenii noştri, că nu sunt bani de cheltuit pe vremurile astea.”

    Reprezentantul Direcției Tehnice a mai declarat că ”marcajele au fost totuși corectate, dându-se cu vopsea peste cele deja trasate strâmb”… Ce a ieșit, vedeți în imagini…

    Oamenii care au văzut postarea unui consiler local au reacționat cu umor în fața incompetenței celor pe care îi plătesc să își bată joc. ”Asta e o lucrare prinsă de Celentano și Firicel.” Un altul crede că ”marcajele au fost făcute în timp ce muncitorii dansau pe Jerusalema”. 

    Comentatorii au sesizat imediat și partea practică: ”Bețivii nu vor mai fi prinși în trafic când circulă sinuos, pentru că acum au scuza perfectă.”

    Nu tuturor li s-a părut amuzantă situația: ”Sunteți niște circari! Ar trebui să plătiți vopseaua irosită, plus bătaia de joc la adresa celor care vă plătesc!”

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro