No menu items!
More

    Lecție de resetare a ”șmecheriei” în trafic. Nu o încurajăm, dar o putem da drept exemplu pentru cei care se comportă agresiv și devin victime(video)

    Publicat pe:

    Emisiunile iCars

    Dezechilibrele sistemelor de frânare
    Plecăm cu motorul rece sau îl încălzim?

    Este imposibil să nu vă fi întâlnit în trafic cu tot felul de specimene, care mai de care mai guvernate de ”șmecherie”, acea stare autoatribuită prin intermediul căreia unii cred că le este permis orice. În fapt, atitudinea golănească nu demonstrează altceva în afară de faptul că avem de a face cu un needucat.

    În mod normal, deși prima reacție este să pui la punct un astfel de specimen, totuși cel mai inteligent cedează și trece cu vederea pe unul care face șicane în trafic. Într-adevăr este frustrant, știind că tu ai condus regulamentar și realizând că un altul periclitează siguranța în trafic.

    Poate te consolezi că gândul că, mai devreme sau mai târziu, va fi surprins de vreun echipaj de poliție sau va fi victima propriei iresponsabilități, sperând că cu vor exista și victime colaterale.

    Și cum tot cei care greșesc continuă să fie agresivi, în cazul în care sunt atenționați, nu întotdeauna se termină bine pentru ei. Un astfel de exemplu avem în video, la finalul textului. Imaginile vin din Rusia, însă țara este mai puțin relevantă, în condițiile în care astfel de scene se întâmplă peste tot în lume. Interesant cu adevărat nu este doar momentul șicanării, ci mai ales ceea ce urmează.

    În mod categoric nu încurajăm violența și vă recomandăm cu toată convingerea varianta în care ori ignorați astfel de specimene, ori vă adresați poliției dacă cel agresiv în trafic devine realmente periculos. Publicarea imaginilor este exclusiv o lecție pentru cei care coboară din mașini, după ce tot ei au greșit, însă primesc binemeritatul RESET de la cei pe care îi șicanează, apoi încearcă să îi agreseze și fizic.

    Abonează-te la newsletter-ul nostru

    Vei primi cele mai noi știri din domeniul auto-moto

    Nou pe iCars.ro